h

Living Balance Configuratia 5 face parte dintr-o categorie de mobilier modern, contemporan ce imbina designul cu utilitatea.

Corpurile sunt construite din PAL melaminat cu grosimea de 16mm cu finisaj San Remo si Alb. O combinatie de nuante in voga ce creeaza un ambient placut alaturi de elemntele de sticla si manerele negre. Cantul aplicat este unul de 0,6 care le permite muchiilor sa fie placute la atingere fiind finisate si atent retusate.

dimensiune lungime calculata fara spatiile dintre corpuri 

Latime: 283 cm
Adancime: 55.6 cm
Înălțime: 199.8 cm
Diagonala TV recomandata: 120cm / 48″
latime spatiu TV 119 cm

h

Living Santa Fe este compus din corpuri spatioase cu design contemporan. Acestea sunt construite din PAL melaminat cu grosime de 16mm cu finisaj Gri Antracit si Stejar k02, cea din urma avand o textura similara lemnului, care creeaza un contrast rafinat si un ambient placut.

Cantul aplicat este unul de 0,6 care le permite muchiilor sa fie plăcute la atingere fiind finisate si atent retusate. Sticla transparenta si manerele negre aplicate pe aceasta mobila, combinate cu liniile moderne confera un stil aparte.

Dimensiuni living:

  • Latime: 306.8 cm
  • Inaltime: 200 cm
  • Adancime: 52.4 cm

Spatiul de TV: 120 x 78 cm / diagonala max 126cm/50″

h

Living Amigo C01

Acest set de mobila pentru sufragerie este compus din corpuri modulare, astfel puteti pune in orice ordine doriti pe fiecare dintre acestea. Livingul Amigo C01 este compartimentat cu polite, sertare si bara de haine. Fronturile rotunjite ale vitrinei si manerele ceramice dau un aspect elegant. Toate corpurile nesuspendate sunt prevazute cu picioare.

Dimensiuni living:
Latime: 316.4 cm
Adancime: 52.8 cm
Inaltime: 201.2 cm

Dimensiunile sunt exprimate in cm si pot oscila intre ± 10 mm.

h

LIVING CHELSEA ALB LUCIOS

Material : 

● Corp : Pal melaminat Alb

● Front : Pal melaminat Alb

Dimensiuni Corpuri :

● Soldat cu o usa : Lungime 45 x Adancime 51  x Inaltime 190cm

● Dulap doua usi: Lungime 90 x Adancime 51 x Inaltime 190cm

● Corp Inferior TV (Comoda): Lungime 135 x Adancime 51 x Inaltime 54cm

● Corp Superior : Lungime 135 x Adancime 41 x Inaltime 35cm

Caracteristici :

● Polite

● Fronturi din pal alb lucios

h

 Living Vivo

Living Vivo este compus din corpuri generoase cu design aerisit. Acestea sunt construite din PAL melaminat cu grosime de 16mm cu finisaj Alb si Stejar K02, cea din urma avand o textura similara lemnului, care creeaza un contrast rafinat si un ambient placut.

Cantul aplicat este unul de 0,6 mm ,care le permite muchiilor sa fie plăcute la atingere fiind finisate si atent retusate. Spatiile inchise din cadrul acestui mobilier pentru living, combinate cu cele acoperite cu fronturi, impreuna cu liniile moderne confera un stil aparte.

Dimensiuni living:

  • Latime: 300 cm
  • Adancime: 52.8 cm
  • Inaltime: 190 cm

Spatiul de TV: recomandam diagonala max 126cm/50″

h

Living Pandora are un design modern si contemporan combinand textura sonoma cu negru mat, perlat. Aceasta este construit din PAL melaminat de 16mm cu finisaj nature sonoma si negru, o textura similara lemnului, care creeaza un contrast rafinat si un ambient placut.

Cantul aplicat este unul de 0,6 care le permite muchiilor sa fie plăcute la atingere fiind finisate si atent retusate.

Spatii de depozitare generoase cu usi cat si etajere deschise pentru obiecte de decor. In componenta are si 2 sertare utile. Unul din cele 2 dulapuri laterale este compartimentat cu bara de haine si o etajera superioara respectiv inferioara.

Dimensiuni living totale

Latime: 324,4 cm
Adancime: 52,7 cm
Înălțime: 207,8 cm
Spatiu pentru televizor: 130 cm

Dimensiunile pot oscila intre ± 1 cm.