TEL:   

EMAIL: mobila_constanta@yahoo.com

 

Pentru achiziționarea sau comandarea uneia sau mai multor piese de mobilier aveți la dispoziție următorii pași:
1. Pentru a obtine o oferta de preț, trimiteți un email cu dimensiunile necesare sau menționați doar dimensiunile aproximative ale mobilierului . Veți primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil; pentru facilitarea comunicării, va rugam sa lăsați și un numar de telefon în email.

In cazul în care doriți sa comandați mobilier pentru un spațiu, dar nu știți cu ce anume ar trebui mobilat, puteți solicita o întrevedere cu un consultant care va oferi soluția potrivita pentru spațiul respectiv.

2. Daca sunteți de acord cu oferta primita, urmează stabilirea unei intrevederi cu unul dintre specialiști pentru a definitiva comanda. In cazul în care dimensiunile necesare pentru mobilier le veți stabili dumneavoastră, noi nu vom fi răspunzători dacă produsul realizat nu se va potrivi in spațiul dorit a fi mobilat.

Pentru o măsură exacta și sigura a dimensiunilor pieselor de mobilier dorite este indicat sa stabiliți o intrevedere la reședința pe care doriți sa o mobilați cu unul dintre oamenii noștri.

3. Dupa ce a fost definitivata comanda și achitat avansul, veti primi mobilierul la dumneavoastră în termen de 3-10 zile lucrătoare în funcție de complexitatea lucrarii.

 

Proiectele noastre conțin mobilier pentru living, mobila de dormitor, mobila de bucatarie, mobila de hol, mobilier de sufragerie, dulapuri glisante, usi glisante, sifoniere, comode tv lcd, biblioteci, stocare documente, etajere, mese de bucatarie, bucatarii drepte, bucatarii in forma de L sau U,  masute de living, mobilier de tineret, paturi suprapuse, paturi matrimoniale, mobila de birou, compartimentari birouri, mobila pentru sedii de firme, birouri, bibliorafturi, mese de consiliu, recepție si altele.
Transportul pieselor de mobilier si montajul acestora sunt gratuite numai pentru municipiul Constanța si orașul Agigea; în restul județului Constanța se percepe un tarif care poate fi negociat în funcție de valoarea mobilierului și localitate.